00447835115499 - SUNĂ sau CERE SĂ FII SUNAT - Suntem deschiși și receptivi

Felix Arotăriței

Director General UK

Speciality

  • Manager

Availability

  • Telefonic: Zilnic între 10:00 - 18:00
  • Sunday - Saturday: Only Appointment

Mr Felix Arotăriței

Absolvent al ”Facultății de Fizică” din cadrul Universității ”Al.I.Cuza” – Iași

Fost bursier, s-a evidențiat prin creativitate, consistență științifică și voluntariat în diverse proiecte științifice coordonate de profesori emeriți din cadrul facultății.

Datorită pasiunii dumnealui în a lucra cu oamenii, copiii – a decis sa urmeze carieră didactică. Timp de 10 ani de a fost profesor de fizică, IT și matematică remarcându-se prin calități didactice deosebite având rezultate atât individuale, cât și cu elevii.

Absolvent al ”Cursuri Postuniversitare de IT” din cadrul Universității ”Al.I.Cuza” – Iași

Webdesign-ul, programarea pentru dumnealui era un hoby însă el a dorit aprofundarea cunoștințelor și recunoașterea acestei evoluții. A absolvit aceste cursuri, obținând astfel statutul de profesor calificat în IT, permițându-i acestuia să dezvolte proiecte interdisciplinare cu elevii dezvoltându-le acestora creativitatea și abilitățile de cercetare științifică – prin abordarea pretențioasă a unor opționale gen: ”Simulare de fenomene fizice pe calculator”, combinând elemente de algebră analitică și algoritmi de reprezentare grafică în IT.

Absolvent al ”Business Management” HND din cadrul Colegiului ”Regent College” – Londra

Evoluția socio-economico-politică din România, l-a determinat pe domnul profesor să ”ia calea străinătății” (a migrat in Anglia) cu scopul de se dezvolta atât pe plan profesional cât și personal.  Începutul a fost destul de anevoios deoarece restricțiile din acele timpuri impuse pe piața muncii cetățenilor Români au determinat ca 3 ani acesta să lucreze ca muncitor necalificat.

În acest timp, dumnealui a urmat studii superioare în ”Business Management” familiarizandu-se cu mediul de afaceri britanic, căpătând în același timp altfel de viziune asupra conceptului ”afaceri” de multe ori deformat înțeles de către foartă multă lume.

Experiență

IMPLICAT IN PARTEA DE MANAGEMENT

Cât de greu sau ușor e sa te descurci în mediul de afaceri britanic?

ID
COURSE NAME
Group
Course Price

RECOMANDARI

Ce spun părinții despre el?

You have no testimonials in your selected Group. Or in any group. To set default testimonials group please go to Apperance >> Customize, to set specefic testimonial group edit this post.

Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră! 0044/7835115499