00447835115499 - SUNĂ sau CERE SĂ FII SUNAT - Suntem deschiși și receptivi

Facultate ( Degree ) – 3 ani

Prezentare generala

Facultatea in UK dureaza 3 ani – pe parcursul carora veti dobandi nivelele: “Level 4", Level 5" si Level 6 in specialitatea pe care dumneavoastra o alegeti. Dupa finalizare veti obtine “Bachelor Degree" ce are o valoare extraordinara in special daca calificativele obtinute sunt minim “Merit". Pentru anul 1 se pot inscrie si cei care au finalizat “Foundation Degree" (Anul 0) de studiu.

In unele cazuri sunt cerute si conditii suplimentare ce sunt in functie de profilul ales ulterior finalizarii “Anului 0".

Finantare, conditii:

In UK studentii beneficiaza de finantare prin intermediul unei institutii a Guvernului Britanic numita “Student Finance". Link-ul spre website il gasiti aici: https://www.gov.uk/student-finance-register-login

Aplicatia eligibila de finantare pentru studii superioare de catre cetatenii europeni (printre care se numara si romanii) poate fi facuta ca:

 • Student European:  Prin acest tip de finantare, vi se achita doar contravaloarea cursului ce se achita direct in contul universitatii de catre “Student Finance". In cazul acestei aplicatii nu trebuie decat sa fiti cetateni ai unui stat din Uniunea Europeana (inclusiv Romania) chiar daca nu ati locuit niciodata in UK (aplicatia poate fi facuta online direct din Romania)
 • “Migrant Worker" – sunteti eligibil chiar daca nu sunteti rezident dar lucrati legal in UK de minim 3 luni inainte de data inceperii cursului (legal insemnand ca puteti dovedi cu “payslips", “Statement"-uri bancare, “Invoice"-uri sau contracte de munca) prin acest tip de aplicatie, beneficiati atat de achitarea taxei de scolarizare cat si de bani de intretinere (intre £5,000 si £12,000 pe an). Taxa de scolarizare va fi virata direct in contul universitatii iar banii de intretinere vor fi virati separat in contul dumneavoastra personal in 3 transe egale.
 • “Rezident" – Prin acest tip de aplicatie va trebui doar sa dovediti ca locuiti de minim 5 ani in UK – dovezi eligibile sunt considerate extrase de cont bancar (Bank Statement), contracte de casa, facturi de gaz sau electricitate , energie electrica. Pentru acest tip de aplicatie, va beneficiati atat de achitarea taxei de scolarizare in contul universitatii cat si bani de intretinere – in contul dumneavoastra personal (intre £5,000 si £12,000 pe an).

Procedura de inscriere

1. Va prezentati la sediul agentiei noastre:

 • completati formularul de inscriere coresounzator universitatii si profilului ales
 • ne furnizati actele necesare completarii dosarului. In cazul in care nu aveti toate cele necesare, nu este nici o problema, ni le puteti trimite ulterior prin e-mail.

2. Veti primi “Conditional Offer": dupa completarea dosarului, noi il trimitem la universitate. Odata acceptat primiti prin e-mail confirmarea acceptarii dumneavoastra conditionata de promovarea testarii de la universitate.

3. Programarea pentru testare: in acelasi timp cu dumneavoastra suntem instiintat de oferta facuta de universitate. In functie de situatie, noi sau universitatea va vom sau vor contacta pentru a fixa de comun acord o data si ora pentru testare.

4. Testarea: cuprinde doua segmente principale:

 •  Interviu academic – va este testat nivelul limbii engleze “ascultat" si “vorbit" (dureaza aproximativ 10 minute)
 • Test de engleza – va este testat nivelul de limba engleza scris (va trebui sa concepeti un eseu de minim 250 de cuvinte). Punctajul va trebui sa fie de minim 50 de puncte din 100.
 • Test de matematica – il veti da doar daca aveti sub 6 la bacalaureat la disciplina matematica. Daca nu aveti bacalaureatul la matematica va trebui sa aveti media minim 6 a anilor de studiu la aceasta disciplina. Oricum ar fi, testul e unul foarte simplist – gen calcul procentual (algebra simpla).

La testarea va trebui sa va prezentati cu toate documentele furnizate noua pentru inscriere in original (pentru a face confruntarea copiilor cu originalele).

4. “Unconditional Offer" – in cazul promovarii testarii, in maxim 3 zile, veti primi oferta neconditionata de acceptare.

5. Aplicatia la “Student Finance" – dupa acceptare, vom trece la partea financiara a procedurii in care vom solicita finantarea pentru studii in functie de tipul de aplicatie la care va incadrati dumneavoastra (‘Eu Student", “Migrant Worker" sau “Rezident")

6. “Enrollment Day" – dupa ce ati fost acceptati si am facut aplicatia de finantare, va trebui sa va prezentati la universitate (cu dovada aplicarii online) pentru a vi se va inmana cardul de student, pentru a semna contractul si a va comunica orarul – practic in acel moment deveniti oficial STUDENTI la universitate.

Acte necesare

 1. Copie diploma de Bacalaureat fata/verso sau “Level 3 Certificate/Diploma si Foaie Matricola (aceasta din urma va este necesara doar daca nu ati sustinut bacalaureatul la disciplina matematica)
 2. Traducere Diploma Bacalaureat fata/verso si traducerea Foii Matricole (doar daca este cazul)
 3. Copie Pasaport sau Carte de Identitate
 4. CV ( Curriculum Vitae)
 5. “Personal Statement" – este un eseu de minim 250 de cuvinte in care veti raspunde la un set de intrebari (vi-l vom furniza de la noi la birou in momentul inscrierii)

Cursuri

BA (Hons) Contabilitate și Finanțe

BA (Hons) Contabilitate și Finanțe Prezentare generală Unul dintre puținele cursuri de la Londra, care este

Vezi Detalii
9250

BSc (Hons) Applied Computing

Prezentare generala Ce anume voi studia? De-a lungul cursului veți studia o gamă largă de subiecte, de la

Vezi Detalii

BSc Business Management

Ce anume voi studia? În anul 1, veți dobândi o mai bună înțelegere a principiilor de bază în managementul

Vezi Detalii

BSc Hons Computing Systems

Obiectivul general al cursului este acela de a oferi o educație de bază de date care vor produce absolvenți

Vezi Detalii

BSc Hons Business Studies

Ce anume voi studia? BSC Hons Studii Business vă ajută să vă dezvoltați o carieră de management al afacerilor în

Vezi Detalii

BSc Hons Accounting and Management

Ce anume voi studia? Acest curs oferă o pregătire profesională atât teoretic cât și practic, precum și noțiuni

Vezi Detalii

Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră! 0044/7835115499