00447835115499 - SUNĂ sau CERE SĂ FII SUNAT - Suntem deschiși și receptivi

BSc Marketing Extended Degree

Ce anume voi studia?

Acest curs vă va oferi o pregătire excelentă pentru o carieră în marketing contemporan. Cursul explorează o gamă largă de subiecte, inclusiv creșterea de branduri globale, marketing interactiv și modul în care tehnologia modelează practicile de marketing.

Ce carieră pot urma după finalizare?

Companiile sunt dornice să recruteze persoane care au deja calificări recunoscute în industrie, cunoștințe relevante și abilități practice de marketing. Aceste cursuri vă oferă șansa de a câștiga această experiență.

Absolvenții recenți Roehampton Marketing au reușit să ocupe locuri de muncă la Apple, BSkyB, MediaCom, McCann Erikson, OMD si multe altele. După absolvirea cu succes a cursurilor veți fi suficient de bine instruiți pentru a lucra într-o serie de joburi de marketing, fie în cadrul unei agenții sau de departamentul de marketing al unei organizații. De asemenea, puteți lucra ca director de publicitate, director de marketing, manager de comunicare sau în alte roluri legate de marketing.

Programul include un an de pregatire (“Foundation Year) proiectat astfel incat sa va dezvolte increderea in abilitatile dumneavoastra si in a va dezvolta abilitatile academice necesare.

In mediul oferit de universitate veti dobandi abilitati competitive ce va vor ajuta in mediul de afaceri in care dumneavoastra va veti desfasura activitatea.

Profesorii de la universitate sunt dintre cei mai buni in domeniu. Acestia va vor invata despre abordari din lumea reala a afacerilor si despre situatii contemporane astfel incat, dupa finalizare sa fiti capabili de performanta.

Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră! 0044/7835115499