00447835115499 - SUNĂ sau CERE SĂ FII SUNAT - Suntem deschiși și receptivi

BSc Hons Computing Systems

Obiectivul general al cursului este acela de a oferi o educație de bază de date care vor produce absolvenți suficienți de instruiți pentru a aplica atât teoretic cât și practic experiența asimilată în domeniul ingineriei software pentru dezvoltarea unei game largi de sisteme de baze de datei în cadrul centrelor de calcul. Acest lucru va permite absolvenților să se lanseze într-o carieră de tehnică de calcul cu competențe profesionale specifice relevante pentru nevoile industriei software.

Cursul va ajuta de asemenea, în acoperirea deficitului actual de absolvenți de înaltă calificare ce sunt necesari în industria de calcul, în special a celor cu abilități de dezvoltare de software. BSC Hons în Computing Systems recunoaște desigur, că abilitățile de dezvoltare în software trebuie să fie completate cu oameni ce au abilități legate de această industrie. În consecință, calitățile, practica profesională sunt subiecte importante în cadrul modulelor cursului, pentru a permite dezvoltarea unor competențe de bază ce sunt necesare unui inginer de software.

Ce carieră pot urma după finalizare?

BSC Hons Computing Systems îndeplinește cerințele de acreditare ale Societății Britanice Computer (BCS), Chartered Institute pentru IT. Absolvenții vor satisface cerințele educaționale pentru Chartered IT Professional (CITP) și pot aplica pentru a deveni membri cu drepturi depline ai BCS (MBCS).

La absolvire veți fi eligibili să vă lansați într-o carieră profesională în tehnică de calcul sau să efectuați studii doctorale sau masterale.

Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră! 0044/7835115499