00447835115499 - SUNĂ sau CERE SĂ FII SUNAT - Suntem deschiși și receptivi

BSc Hons Business Studies

Ce anume voi studia?

BSC Hons Studii Business vă ajută să vă dezvoltați o carieră de management al afacerilor în industrie, comerț sau în sectorul public. Cursul se concentrează pe dobândirea și aplicarea cunoștințelor relevante pentru rolul managerului într-un mediu economic într-o schimbare continuă și vă oferă oportunități de a vă dezvolta o gamă adecvată de aptitudini personale și interpersonale.

Studierea acestui curs ar fi potrivit pentru studenții care doresc să dobândească anumite cunoștințe în domeniile-cheie de afaceri și management. Cursul vă permite să obțineți cunoștințe cheie privind funcționarea unor afaceri atât la nivel global cât și național. Acest curs vă vă ajută să dobândiți abilități pentru a deveni manageri eficienți în lumea afacerilor prin organizarea optimă a echipelor de lucru care ar putea contribui la dezvoltare generală a afacerilor de succes.

Ce carieră pot urma după finalizare?

La absolvire ar trebui să vă folosiți cunoștințele și competențele dobândite ce vor fi agreate de o gamă largă de potențiali angajatori. Ca oportunitate de carieră aveți ocazia să ocupați posturi de conducere în domeniul finanțelor, producție, achiziții, personal și de marketing.

Alți absolvenți pot alege să își dezvolte o carieră în serviciul public, agențiile guvernamentale și alte organizații din sectorul public. De asemenea, absolvenții ar putea merge la studii postuniversitare și să continue cu master sau doctorat la alte discipline.

Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră! 0044/7835115499