00447835115499 - SUNĂ sau CERE SĂ FII SUNAT - Suntem deschiși și receptivi

BSc Hons Accounting and Management

Ce anume voi studia?

Acest curs oferă o pregătire profesională atât teoretic cât și practic, precum și noțiuni excepționale pentru a deveni expert contabil. Acesta prevede de asemenea o oportunitate de a trece peste anumite trepte agreate de marile organisme contabile profesionale, menținând în același timp mai multe opțiuni deschise pentru ca absolvenți de succes să urmeze și alte cariere care implică contabilitate, afaceri și finanțe.

Ce carieră pot urma după finalizare?

Există o cerere foarte mare de contabili în mediul de afaceri, în industrie și în sectorul public. Acest curs vă oferă o bază excelentă pentru a pătrunde în lumea contabilității agreate de către organismele contabile.

Cursul oferă o bază excelentă pentru a deveni un contabil calificat oferind scutiri pentru 9 din cele 14 articole pentru Asociația Contabililor Autorizați (ACCA).

După absolvire ar trebui să combinați cunoștințele obținute cât și competențele profesionale cerute de către potențialii angajatori și veți putea obține un loc de muncă imediat, în contabilitate sau să urmați studii suplimentare cum ar fi un masterat.

Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră! 0044/7835115499