00447835115499 - SUNĂ sau CERE SĂ FII SUNAT - Suntem deschiși și receptivi

BSc Computing Technologies Extended Degree

Ce anume voi studia?

Programul extins oferă o bază excelentă pentru persoanele care doresc să urmeze o carieră ]n baze de date și alte domenii conexe, inclusiv internetul cu tot ceea ce reprezintă, rețele, securitatea informatică, web și design de aplicații mobil, precum și analiza datelor.

Anul 0 este atent conceput pentru a vă forma încrederea în abilitățile dumneavoastră, să dezvolte noi abilități academice și de studiu esențiale și să furnizeze cunoștințele specifice pentru a avea succes. De asemenea, vă introduce în cunoștințele de bază ale sistemelor informatice, împreună cu pregătire în programare. Veți dobândi abilități competitive într-un mediu în care veți beneficia de susținere, cu module care acoperă o gamă largă de tehnici de calcul.

Ce carieră pot urma după finalizare?

In ultimul an, vi se va oferi posibilitatea de a efectua muncă de cercetare și dezvoltare independentă folosind modele adecvate de inginerie software. Modulele studiate în anul final vor include: Disertatie (Major Computing Project), Cyber ​​Security, Management de proiect și probleme profesionale, Stiinta de date, precum și proiectarea și dezvoltarea produselor pentru internetul Totul (IOE).

Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră! 0044/7835115499