00447835115499 - SUNĂ sau CERE SĂ FII SUNAT - Suntem deschiși și receptivi

BSc Business Management Extended Degree

Ce anume voi studia?

Anul 0 este conceput astfel încât să ofere cunoștințele specifice subiectului și să formeze abilitățile necesare studiului academic absolut esențiale pentru succesul absolventului. În acest veți învăța despre organizațiile cu profit și despre cele non-profit, studiind în același timp module cum ar fi: Matematică și Engleză Academică.

Ce carieră pot urma după finalizare?

Dupa finalizarea anului 0 puteți continua atat pe același profil cât și cu altele (cum ar fi contabilitate). Ar fi de preferat ca sa obțineți calificative cât mai mari la engleză și matematică dacă doriți ulterior sa accesați alte domenii de studiu considerate mai greu accesibile. Este cursul ce ofera excelente oportunitati pentru viitorii afaceristi sau manageri (in functie de alegerile pe care le veti face dumneavoastra).

Programul include un an de pregatire (“Foundation Year) proiectat astfel incat sa va dezvolte increderea in abilitatile dumneavoastra si in a va dezvolta abilitatile academice necesare. In mediul oferit de universitate veti dobandi abilitati competitive ce va vor ajuta in mediul de afaceri in care dumneavoastra va veti desfasura activitatea.

Profesorii de la universitate sunt dintre cei mai buni in domeniu. Acestia va vor invata despre abordari din lumea reala a afacerilor si despre situatii contemporane astfel incat, dupa finalizare sa fiti capabili de performanta.

Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră! 0044/7835115499