00447835115499 - SUNĂ sau CERE SĂ FII SUNAT - Suntem deschiși și receptivi

BSc Business Management and Entrepreneurship Extended Degree

Ce anume voi studia?

Pe parcursul anului, veți lua module de limba engleză și matematică, care vă vor dezvolta abilitățile dumneavoastră academice și studiu de bază. Programa analitică include un modul de un an relevant pentru profilul ales, cum ar fi Business Essentials. Acest lucru vă va oferi cu cunoștințe subiect specific în afaceri, care sunt esențiale pentru succesul în cariera dumneavoastră.

Este cursul ce ofera excelente oportunitati pentru viitorii afaceristi sau manageri (in functie de alegerile pe care le veti face dumneavoastra).

Ce carieră pot urma după finalizare?

Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor, care poate fi definit ca fiind “unul care se angajează în a face inovații și de a pătrunde în lumea afacerilor și a transforma aceste inovații în bunuri economice”. Acest lucru poate însemna crearea unei noi companii sau ar putea însemna revitalizarea unei organizații mature ca răspuns la o oportunitate percepută. Acest curs vă va oferi o pregătire solidă în gestionarea organizațiilor, operațiuni și oameni. Vei avea posibilitatea de a dezvolta un plan de afaceri real, cu sfaturi practice de la antreprenori de succes.

Programul acestui an de pregătire include un an 0, care vă va oferi o introducere în elementele cheie necesare pentru a studia afaceri la nivel analitic. Programele noastre oferă studenților o pregătire academică temeinică. Cursul este atent conceput pentru a construi încrederea în abilitățile dumneavoastră, să dezvolte abilități academice de studiu de bază și să furnizeze cunoștințele specifice pentru a avea succes.

Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră! 0044/7835115499