00447835115499 - SUNĂ sau CERE SĂ FII SUNAT - Suntem deschiși și receptivi

BA (Hons) Drama și teatru aplicat

BA (Hons) Drama și teatru aplicat

Prezentare generală

Drama, teatru și performanță aplicată este un program de studii inovatoare care combină un angajament cu practica de performanță angajată social cu teatrul contemporan, precum și cu procesele de realizare a performanțelor pentru și cu audiențe specifice. Oferim oportunități excepționale pentru învățarea pe bază de muncă prin intermediul rețelei noastre de parteneri de vârf. Curriculumul nostru bazat pe practici permite studenților noștri să prospere ca factori creatori de performanță și practicanți de teatru aplicați.

În programul nostru veți obține abilități de nivel înalt în facilitarea, conceperea, performanța și producția, permițându-vă să acționați în diferite domenii disciplinare ale activității culturale. De asemenea, dezvoltați fundații academice puternice care vă dau posibilitatea de a pune întrebări, de a analiza și de a înțelege contextele culturale și etice în care lucrați. Suntem pasionați de creativitatea și potențialul imaginativ al studenților noștri și de capacitatea lor de a transforma peisajul cultural al viitorului.

“Teatrul Aplicat” folosește dramă și performanță pentru a se conecta cu comunitățile care ar fi putut fi marginalizate. Ea creează teatru cu, pentru și prin audiența sa, care permite participarea și deschiderea artelor pentru întreaga comunitate. Exemple de practici includ teatrul în închisori, în școli și în spitale, precum și cu grupuri specifice cum ar fi persoanele fără adăpost, persoanele în vârstă sau persoanele cu handicap. Chiar de la început veți obține performanțe și ateliere de lucru în contexte sociale reale care vă vor viziona munca pentru a ajunge la noi audiențe și pentru a vă construi abilitățile de facilitare.

Printre partenerii noștri din industrie se numără Teatrul Royal Court, Teatrul Young Vic, Gideon Reeling, Creative Access, Școala comunitară Kingsford, Scoala 21, Duckie, Access All Areas, Teatrul Royal Stratford East, Stratford Circus, Clean Break, Brolly Prods, ZU UK , Teatrul Tinerilor în jumătate de lună, Teatrul de pe marginea exterioară, Bubble din Londra, Teatrul Unicorn, Hackney Pirates, M-SET și Magic Me.

Avem un program înfloritor de studiu în străinătate, prin care studenții se aplică pentru a petrece un termen în al doilea an la Columbia College, Chicago. Programul Universității Going Global finanțează deplasări mai scurte în străinătate pentru ca studenții să participe la cursuri de formare, să efectueze cercetări în ateliere de lucru sau să viziteze proiecte de teatru la nivel mondial.

Cum voi fi evaluat?

   Cursul va fi predat folosind o varietate de strategii de predare – învățare în așa fel încât să încurajeze și dezvolte abilitățile de învățare independente. Veți fi evaluat pe baza unei combinații de examene, cursuri și a unui proiect. Proiectul este sprijinit cu sesiuni predare cu și învățare a metodelor de cercetare. Acesta vă permite să vă selectați un subiect ce vă interesează și să vă angajați în cercetare academică cu scopul de a aprofunda și aplica cunoștințele teoretice pe care le-ați câștigat de-a lungul timpului.

 

  Finanţare, condiţii :

În UK studenții beneficiază de finanțare prin intermediul unei instituții a Guvernului Britanic numită: Student Finance
Aplicația eligibilă de finanțare pentru studii superioare de către cetățenii europeni (printre care se număra și românii) poate fi făcută ca:

  • Student European:  prin acest tip de finanțare, vi se achită doar contravaloarea cursului ce se achită direct în contul universității de către “Student Finance”. În cazul acestei aplicații nu trebuie decât să fiți cetățeni ai unui stat din Uniunea Europeană (inclusiv România) chiar dacă nu ați locuit niciodată în UK (aplicația poate fi făcută online direct din România)
  • “Migrant Worker”: sunteți eligibil chiar dacă nu sunteți rezident dar lucrați legal în UK de minim 3 luni înainte de data începerii cursului (legal însemnând că puteți dovedi cu “payslips”, “Statement”-uri bancare, “Invoice”-uri sau contracte de muncă) prin acest tip de aplicație, beneficiați atât de achitarea taxei de școlarizare cât și de bani de întreținere (între £5,000 și £12,000 pe an). Taxa de școlarizare va fi virată direct în contul universității iar banii de întreținere vor fi virați separat în contul dumneavoastră personal în 3 tranșe egale.
  • “Rezident”: prin acest tip de aplicație va trebui doar să dovediți că locuiți de minim 5 ani în UK-dovezi eligibile sunt considerate extrase de cont bancar (Bank Statement), contracte de casă, facturi de gaz sau electricitate , energie electrică. Pentru acest tip de aplicație, va beneficiați atât de achitarea taxei de școlarizare în contul universității cât și bani de întreținere-în contul dumneavoastră personal (între £5,000 și £12,000 pe an).

  Procedura de înscriere

1. Completati urmatorul formular si veti fi contactati de catre noi:

  • completați formularul de înscriere coresounzator universității și profilului ales.
  • după completarea dosarului, noi îl trimitem la universitate. Odată acceptat primiți prin e-mail confirmarea acceptării dumneavoastră condiționată de promovarea testării de la universitate.

  2. Veti primi “Conditional Offer”: dupa completarea dosarului, noi il trimitem la universitate. Odata acceptat primiti prin e-mail confirmarea acceptarii dumneavoastra conditionata de promovarea testarii de la universitate.

  3. Programarea pentru testare: in acelasi timp cu dumneavoastra suntem instiintat de oferta facuta de universitate. In functie de situatie, noi sau universitatea va vom sau vor contacta pentru a fixa de comun acord o data si ora pentru testare.

  4. Testarea: cuprinde două segmente principale:

  • Interviu academic – vă este testat nivelul limbii engleze “ascultat” și “vorbit” (durează aproximativ 10 minute).
  • Test de engleza – vă este testat nivelul de limba engleză scris (va trebui să concepeți un eseu de minim 250 de cuvinte). Punctajul va trebui să fie de minim 50 de puncte din 100.
  • Test de matematica – îl veți da doar dacă aveți sub 6 la bacalaureat la disciplina matematică. Dacă nu aveți bacalaureatul la matematică va trebui să aveți media minim 6 a anilor de studiu la această disciplină. Oricum ar fi, testul e unul foarte simplist-gen calcul procentual (algebră simplă).

  La testare va trebui să va prezentați cu toate documentele furnizate nouă pentru înscriere în original (pentru a face confruntarea copiilor cu originalele).

  4. “Unconditional Offer” – în cazul promovării testării, în maxim 3 zile, veți primi oferta necondiționată de acceptare.

  5. Aplicatia la “Student Finance” – după acceptare, vom trece la partea financiară a procedurii în care vom solicita finanțarea pentru studii în funcție de tipul de aplicație la care vă încadrați dumneavoastră (‘Eu Student”, “Migrant Worker” sau “Rezident”).

  6. “Enrollment Day” – după ce ați fost acceptați și am făcut aplicația de finanțare, va trebui să vă prezentați la universitate (cu dovada aplicării online) pentru a vi se vă înmâna cardul de student, pentru a semna contractul și a vă comunica orarul-practic în acel moment deveniți oficial STUDENȚI la universitate.

    Acte necesare

  1. Copie de pe “Diploma Level 5 BTEC” si “Transcript of results”.
  2. Copie Pasaport sau Carte de Identitate.
  3. CV ( Curriculum Vitae).
  4. “Personal Statement” – este un eseu de minim 250 de cuvinte în care veți răspunde la un set de întrebări (vi-l vom furniza la birouul nostru în momentul înscrierii).

  Suntem permanent la dispoziția dumneavoastră! 0044/7835115499